za podmackuvanje

Постот е во изработка. До тогаш посетете ја официјалната страна на Пакело за да ги погледнете дел од производите. 

За автомобили кликни тука!!!

За градежни машини кликни тука!!!

За камионски програм кликни тука!!!

 

Bearing EP Grease NLGI 2

Шифра на артиклот: 0088.32

MASTSLIKA

Пакувања : 188kg.,55kg., 22,5 kg., 4,5kg. 0.45цц.

Мултинаменска маст со литиум, наменета за подмачкување на секакви видови на лежишта за градежни машини, автомобили, индустриски и земјоделски машини.

EP технологија (издржливост и стабилност на екстремно високи притисоци), антикорозивна заштита, стабилност при вибрации и температури од -20 до +125 степени C.   

NLGI  2

Повеќе...

Central Grease

Шифра на артиклот: 0092.00

MASTSLIKA

 Пакувања : 188kg.,55kg., 22,5 kg., 4,5kg. 0.45цц.

Маст за централно подмачкување, со црвена боја, со литиум.
Се карактеризира со добра водоотпорност и одржува оптимален проток и при ниски температури.
Одлична заштита од корозија и стабилност при јаки механички потреси.
Ја зголемува ефикасноста на заптивните елементи во системом за подмачкување и го намалува или спречува протекувањето на маслата.
Се употребува нај градежни машини,  камиони, автобус, трактори и сл каде што е предвидена маст во полутечна состојба.
Работна температура од -30 до 100 стеpени C.  
Ги содржи сите адитиви за заштита.

NLGI  00 OR NLGI 000


 

Повеќе...

Contact Grease EP

Шифра на артиклот: 0394.00

MASTSLIKA

Пакувања : 188kg.,55kg., 22,5 kg., 4,5kg. 0.45цц.

Плава силиконска мултинаменска маст со литиум, наменета за подмачкување на секакви видови на лежишта за градежни машини, автомобили, индустриски и земјоделски машини.

EP технологија (издржливост и стабилност на екстремно високи притисоци), антикорозивна заштита, одлична водоотпорност и на ладна и на топла вода,екстремна лепливост и добра стабилност при вибрации.  Работна температура  од -20 до +140 степени C со краткотрајни покачувања на температурите и до 160 степени Ц.

 

Повеќе...