МАСЛА ЗА ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА

CATALOGO foodgrade WEB.2-page-001

 

Погледнете го оргиналниот каталог на Пакело за маслата што се употребуваат во прехрамбената индустрија. Пакело ги поседува сите сертификати за производство на ваков тип на масла. Производите се со гарантиран квалитет и се 100 % сигурни за употреба во прехрамбената индустрија.

кликни тука!!!

 

Bozza 2 No.L Large

 

Посетете ја официјалната страница на Пакело, доколку скате да се запознаете подетално со производите. 

кликни тука!!!