Автосервисот РУБИКОН  се наоѓа на автобуската станица пред средното хемиско училиште Марија Кири Склодовска .

 rubikon 3

Погледнете на мапата за точна локација.

 

 rubikon mapa

 

 Во автосервис РУБИКОН  можете да извршите бесплатна промена на маслото на вашиот автомобил со Пакело. 

Сервисот нуди и промена на филтри, каиши, разни механичарски работи и др. услуги.

rubikon 2

 

 rubikon kontakt

 

 

 

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija