Опел сервис Астра МС се наоѓа во Бутел во Скопје.

Во Астра МС можете да извршите комлетен сервис на вашите возила и промена на маслото со Пакело.

 

astra 3

astra 2astra 4astra 5

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija