Продавницата за авто делови Доминатор  лоцирана во  Кичево. 

Јавете се на телефон 070 382 398 Боби.

Во Доминатор во секое време ги имате сите врсти на Пакело.

27267997 10215277628123455 655182401 o

 

Во Доминатор можете да најдете авто делови од реномирани германски (и западноевропски) производители на резервни авто делови, кои воглавно се и прво вградени во многу возила. 

 

27267542 10215277628883474 1292677711 o

proparts2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija