Продавница за авто делови  ИНТЕРКОМЕРЦ  се наоѓа на ул. ЈНА 249 во Гостивар .

 INTERKOMERC 4

Погледнете на мапата за точна локација. За било какви информации   076 250 700

 

 INTERKOMERC mapa

 

 Во ИНТЕРКОМЕРЦ   можете да ги најдете сити врсти на масло за автомобили, како и дел од теретната програма. (автобуси, камиони, градежни машини, трактори и др.) 

 

INTERKOMERC 2

 

 INTERKOMERC kontakt

 

 

 

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija