Продавницата за авто делови Матадор е   лоцирана во Прилеп , 

proparts1

 proparts4

Во Про Партс можете да најдете авто делови од реномирани германски (и западноевропски) производители на резервни авто делови, кои воглавно се и прво вградени во многу возила. 

 

proparts6

proparts2

Про Партс 1

Адреса: ул.Мислешевски Пат бр.13,

Струга

071 277 111 

 

 proparts mapa struga

 

 

Про Партс 2

Адреса: Магистрален пат бр.34,

 Кичево

076 277111

proparts mapa kicevo

 

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija