Автосервисот КАН се наоѓа во Влае.

KAN 1KAN 4

Погледнете на мапата за точна локација. Наоѓа на ул Ацо Шопов (улицата што оди од Систина до кружниот тек кај порта Влае), на семафорот.

 kan mapa

 

 Во автосервис КАН можете да извршите бесплатна промена на маслото на вашиот автомобил со Пакело. 

Сервисот нуди и најсовремена дијагностика, автоелектрика, механичарски работи, аларми, репарација на авто стакла, централни брави, клима фолии и др. услуги.

KAN 2KAN 4

 

 

 kan kontakt

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija