Продавница за авто делови  ЈУГ ПРОМЕТ  се наоѓа во Маџари со Скопје

 jug promet 2-3

Погледнете на мапата за точна локација. За било какви информации   02 252 6994

 

 jug promet mapa

 

Во Југ промет можете да го најдете вистинското Пакело масло за вашето возило. Исто така може да се информирате за било кој тип на масло (трансмисија, диференцијал, сопирачки, хидраулика и многу други)

 

jug promet 4-2

 

 jug promet adresa

 

 

 jug promet 5-5

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija