Венито Комерц се наоѓа во Кавадарци кај новиот кружен тек.

За информации може да се јавите на 070 394 093 и 078 309 976

venito 2venito 1

Погледнете на мапата за точна локација. 

 venito-mapa

 

Во Венито комерц можете да ги купите сите типови на Пакело маслата. 

venito 2venito 1

 

 

 venito kontakt

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija