17
Апр 21

 Кликни на сликата и пронајди го твоето Пакело !!!

ПРОНАЈДИ ГО САМ ТВОЕТОoil selector

17
Апр 21

Krypton Racing SAE 10W-60W

Krypton Racing

SAE 10W/60

 Krypton Racing SAE 10W-60

Шифра на артиклот:

4241.67  

Нивo на перформанси:

ACEA C3/B4, API SM,

API SL/CF.

Повеќе...
24
Јан 18

GLYSANTIN Број 1 антифриз на планетата

Есенска акција за компании.

 

 

V8 depliant 3nte GLYS-PAKELO-page-001

 

Повеќе...
24
Јан 18

Пакело маслата се изработени од нерециклирани базни масла

Krypton XT LA SAE 5W-40

На секое поединечно пакување на Пакело е декларирано дека, Пакело се прави исклучиво од нерециклирани базни масла. 

Разликата помеѓу рециклирано и нерециклирано ново масло е речиси невозможно да се воочи. Причината за тоа е фактот дека основната разлика не е во чистотата, бојата или густината.

Разликата е во квалитетот и издржливоста на маслата. Таа разлика може да се види само по употреба на маслата. 

Пакело маслата ги задржуват физичко-хемиските својства при употреба, многу подолго време од другите масла, а со тоа овозможуваат долгорочна заштита на моторите.

 

pakelo logo

Pakelo Lubricants- Горди сме што бевме дел од дебитанската  сезона на нашиот Кико!

16
Јун 17

КАТАЛОГ АВТОМОБИЛИ

slika od KATALOG AVTOMOBILI 05-15.1-page-001
Погледнете го најновиот каталог за патнички автомобили.

Масла за мотори, кочници, автоматски и мануелни менувачи, разладни течности, хидраулични и др.

19
Мар 17

Krypton FXT LA SAE 5W-30

Krypton FXT LA

SAE 5W/30

 Krypton FXT LA SAE 5W-30

Шифра на артиклот:

1442.83

Нивo на перформанси:

ACEA C2, ACEA A5 / B5,

API SN / SM, PSA B712290.

Повеќе...
19
Мар 17

Krypton XT LA SAE 5W/30

Krypton XT LA

SAE 5W/30

 Krypton XT LA SAE 5W-30

Шифра на артиклот:

1441.83

Нивo на перформанси:

ACEA C3, API SN / SM, MB 229.51, VW 502.00

505.00/505.01,BMW LL-04, GM Dexos2(GEOS B).

Повеќе...
18
Фев 17

Еден милион километри со Волво и

Pakelo Arm Gear Lube 5 SAE75W-85

1MILION-SLIKA

Повеќе...
17
Фев 17

ПАКЕЛО РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

CAT MERCHANDISING 2016.10-page-0
Каталог на рекламниот материјал на Пакело!!!!

01
Фев 17

100% ЧИСТ КВАЛИТЕТ


Никогаш во своето постоење Пакело не користел рециклирани базни суровини !!!

 

slika5     Зошто Пакело?

Затоа што и покрај 90 годишната традиција, многубројните референци и признанија, најпрофесионалното заштитено пакување, една фабрика која произведува масло со константен квалитет еднаков за сите без разлика на континентот и големината на пазарот, сепак има уште нешто. А одговорот се содржи во следната реченица која е заштитен знак и е присутна на секое Пакело пакување:


"The lubricants we produce are formulated with synthetic oil bases, highly solvent refined virgin lube stocks, free of aromatic extracts and regenerated oil bases. Product for proffesional use".

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Пронајди ги сам најсоодветните Пакело производи за твоето возило.

Кликни на сликата и започни!!!

 ПРОНАЈДИ ГО САМ ТВОЕТО

Најнов каталог на

производи за автомобили

slika od KATALOG AVTOMOBILI 05-15.1-page-001
Погледнете го најновиот каталог за патнички автомобили.

Масла за мотори, кочници, автоматски и мануелни менувачи, разладни течности, хидраулични и др.

Видео за нашата компанија

 

 image

 

Светскиот лидер во производство на течност за ладење Германскиот GLYSANTIN - официјален партнер на PAKELO

 500px-Glysantin.svg

Pakelo маслата се официјален партнер на Ferrari racing тимот - AF corse

 ferrari-quad-e1397814146147